Madonna sahneye geç çıktı, 3 hayranı şikayette bulundu

Turne provasındayken bakteriyel enfeksiyon geçirerek yoğun bakımda tedavi gören Madonna, ertelediği dünya turnesine devam ederken sahneye geç çıktığı için hayranlarının hedefi oldu.

23 Nisan 2024 21:10

16

Madonna sahneye geç çıktı, 3 hayranı şikayette bulundu

26

Madonna, "Celebration" adlı turnesi kapsamında müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Canlı performansları ve sahne gösterileriyle adından söz ettiren Madonna, bazı hayranlarının tepkisini çekmişti.

36

Şarkıcının konserine giden Michael Fellows ve Jonathan Hadden adlı iki kişi, Madonna'nın söz verilen konser başlangıç saatine sadık kalmadığını öne sürerek şarkıcıya dava açmıştı.

46

Şarkıcı, yine sahneye geç çıkmakla suçlanıyor. Washington konserine gelenler, şarkıcının "hayranlarına tamamen saygısızlık ettiğini" belirtti. Şarkıcının konserine bilet alan üç kişi, Madonna'nın sahneye 2 saat geç çıktığını öne sürerek şikâyette bulundu.

56

Hayranların avukatları, "Tüketicileri sıcak, rahatsız edici bir arenada performansı için saatlerce beklemeye zorlamak, Madonna'nın kibirli ve hayranlarına karşı tamamen saygısız olduğunun bir göstergesidir" ifadelerini kullandı. Şarkıcının, çoğu şarkısını playback yaparak söylediği de iddialar arasında.

66

Konsere giden hayranlar, "aldatıldıklarını" ve "konserlerden erken ayrılmak zorunda kaldıklarını" bu yüzden de para ödedikleri konserin tamamını deneyimlemekten mahrum kaldıklarını söyledi. (N-Life)