Madonna, geçmişteki bir sahnesini anlattı: Sahneden inince menajerim, 'Kariyerin bitti' dedi

Pop müziğin dünyaca ünlü isimlerinden Madonna, geçmişte bir konser esnasında giydiği kıyafet yüzünden o gün kariyerinin mahvolma tehlikesi geçirdiğini paylaştı.

12 Ağustos 2022 11:32

19

Sınırları zorlamasıyla bilinen popun kraliçesi Madonna, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’da bir konserindeki kıyafetinin az kalsın kariyerini bitirdiğini açıkladı.

29

MADONNA GEÇMİŞTEKİ BİR SAHNESİNİ ANLATTI: SAHNEDEN İNİNCE MENAJERİM, ‘KARİYERİN BİTTİ’ DEDİ | 1984 yılında MTV Video Music Awards’ta sahne alan şarkıcı o gece ikonik parçası “Like A Virgin”ı seslendirdi.

39

MADONNA GEÇMİŞTEKİ BİR SAHNESİNİ ANLATTI: SAHNEDEN İNİNCE MENAJERİM, ‘KARİYERİN BİTTİ’ DEDİ | 63 yaşındaki şarkıcı “Bu şarkıyı neden seçtiler hiç bilmiyorum çünkü çok fazla tartışma yaratan bir şarkı. Ancak o gece tartışma konusu olan şey şarkı değil, performansım oldu” dedi.

49

MADONNA GEÇMİŞTEKİ BİR SAHNESİNİ ANLATTI: SAHNEDEN İNİNCE MENAJERİM, ‘KARİYERİN BİTTİ’ DEDİ | Sahnedeyken merdivenlerden indiği sırada ayakkabısının ayağından çıktığını belirten şarkıcı, ayakkabıları almak için yere eğildiğini belirtti.

59

MADONNA GEÇMİŞTEKİ BİR SAHNESİNİ ANLATTI: SAHNEDEN İNİNCE MENAJERİM, ‘KARİYERİN BİTTİ’ DEDİ | Yere eğildiği sırada elbisesi açılan şarkıcı, arkasını tamamen açıldığını fark etti.

69

MADONNA GEÇMİŞTEKİ BİR SAHNESİNİ ANLATTI: SAHNEDEN İNİNCE MENAJERİM, ‘KARİYERİN BİTTİ’ DEDİ | “O günlerde bir kariyerin olmasını istiyorsan bir yerlerini çok göstermemen gerekiyordu” diyen şarkıcı günümüzde bunun tam tersi olduğunu söyledi.

79

MADONNA GEÇMİŞTEKİ BİR SAHNESİNİ ANLATTI: SAHNEDEN İNİNCE MENAJERİM, ‘KARİYERİN BİTTİ’ DEDİ | Şarkısını söyledikten sonra sahneden inen şarkıcı, menajerinin kendisine “Kariyerin bitti” dediğini hatırladığını söyledi.

89

MADONNA GEÇMİŞTEKİ BİR SAHNESİNİ ANLATTI: SAHNEDEN İNİNCE MENAJERİM, ‘KARİYERİN BİTTİ’ DEDİ | Madonna daha önce de sahne performanslarıyla gündeme gelmişti. Şarkıcı yakın zamanda 1990 yılında Blonde Ambition turnesi esnasında tutuklanmaktan kıl payı kurtulduğunu paylaşmıştı.

99

MADONNA GEÇMİŞTEKİ BİR SAHNESİNİ ANLATTI: SAHNEDEN İNİNCE MENAJERİM, ‘KARİYERİN BİTTİ’ DEDİ | Konser esnasında dansının cinsel çağrışım yaptığını iddia eden polislerin, şarkıcıyı tutuklamakla tehdit ettiği savunuldu.