Jelena ve Tosic boşanma kararı aldı

Türkiye'de Beşiktaş ve Kasımpaşa formaları giyen futbolcu Dusko Tosic ile eşi Sırp pop şarkıcısı Jelena Karleusa 14 yıllık evliliklerine son verdi. Karleusa, "Ne yazık ki Dusko, artık kendisini ailemizin bir parçası olarak görmüyor" ifadelerini kullandı.

06 Temmuz 2022 11:50

14

Jelena ve Tosic boşanma kararı aldı | Eski Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic ve eşi Jelena Karleusa 14 yıllık evliliklerini noktaladı. Karleusa, "Ne yazık ki Dusko, artık kendisini ailemizin bir parçası olarak görmüyor. Hayat devam ediyor. Tüm evlilik malları çocuklarımıza devredilmiştir, çocuklarımızın velayeti bana aittir" dedi.

24

"Teknik hukuki konular önümüzdeki dönemde anlaşma ile çözülecektir" diyen Karleusa, "Ailemiz ve çocuklarımız için bu zor dönemde medyadan anlayış beklemeyeceğim çünkü boşuna. Halktan ne insanlık, ne de anlayış bekliyorum. Her şeyden kurtuldum, bu yüzden bunu da yaşayacağım" ifadelerini kullandı.

34

Son dönemde Dusko Tosic'in meslektaşı Filip Djordjevic'in model eşi Jovana ile birlikte olduğu öne sürülmüştü.

44

Karleusa'nın ise Boşnak futbolcu Ognjen Vranjes ile Facetime'da çıplak bir şekilde görüştüğü görüntüler ortaya çıkmıştı.