Bella Hadid yeni NFT koleksiyonunda robota dönüştü

Amerikalı model Bella Hadid, sunduğu yeni NFT koleksiyonuyla metaverse dünyasına girdi. Model, koleksiyondaki yarı insan, yarı robot (cyborg) görünümüyle gündem oldu.

05 Temmuz 2022 13:54

16

Bella Hadid yeni NFT koleksiyonunda robota dönüştü | Amerikalı model Bella Hadid, geçen aylarda NFT projesiyle dijital dünyaya adım atmıştı. ‘CY-B3LLA’ adındaki ilk NFT koleksiyonunu sunan model, yeni koleksiyonunda robota (cyborg) dönüştü.

26

ReBASE adındaki sosyal metaverse sitesi ile işbirliği yapan model, kendisinin de yer aldığı satın alınabilir bir koleksiyon çıkardı.

36

Dijital olarak var olan NFT’ler, hatıra olarak ve koleksiyon olarak saklanabiliyor. Her NFT, bir fotoğraftan ziyade, dijital değeri olan yalnızca size ait olan dijital bir kayıt.

46

Vücudunun 3 boyutlu taramasını yaptıran Hadid, cyborg'a benzetildi.

56

Hadid, “Her NFT, benim 3 boyutlu taramamı içeriyor” diyerek bu adımın yalnızca başlangıç olduğunu ve yeni metaların doğacağına inandığını belirtti.

66

Erkek kardeşi Anwar sayesinde World of Warcraft gibi oyunların dünyasına giren model, özellikle pandemi döneminde kendini oyun oynamaya adadığını belirtti.