Haberler

TGRT CEO'sunun sosyal medyaya düşen videosuyla ilgili Cemil Barlas: Kaçak bir mafyanın işareti vermesiyle bir kanala operasyon yapılıyor

27 Haziran 2022 12:54

T24 Video Haber

Sosyal medyada TGRT CEO'suna ait olduğu iddia edilen videonun yayılması, A Haber'de masaya yatırıldı. Programda Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek, Twitter'ın video ile ilgili herhangi bir engel koymamasını eleştirirken Haber X Genel Yayın Yönetmeni Cemil Barlas da, "Mafya lideri saygın bir kanala operasyon çekiyor" iddia etti.

Cem Küçük'ün, Sedat Peker'in elinde önemli şeyler olmadığı ve blöf yaptığı iddiası üzerine, TGRT’nin de bağlı olduğu İhlas Holding CEO'su ve AKP Milletvekili adayının bir grup erkekle birlikte cinsel ilişki yaşadığı anların görüntülerinin sızdırılması A Haber'de yayınlanan 'Canan Barlas ile Gündem' programında yorumlandı. Programda Haber X Genel Yayın Yönetmeni Cemil Barlas, Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek, Akşam Gazetesi yazarı Kurtuluş Tayiz, TBMM adalet Komisyonu Bşk. Abdullah Güler  yer aldı.

"Twitter saatlerdir buna bu görüntülere engel koymuyor"

Abdurrahman Şimşek, yayınlanan video ile ilgili "Bu Twitter bakın akşamdan beri bir gizli kamerayla birisine yönelik, bir komplo diyebileceğimiz görüntüler dönüyor. Twitter saatlerdir buna engel koymuyor. Adeta bunun Türkiye'de yayılmasını, bir medya kuruluşuna güya operasyon çekiliyor ve twitter bunu engellemiyor. Neden engellemiyor, hani sizin insan hakları... " diye konuştu.

Şimşek'in konuşmasını bölerek Cemil Barlas "Bu operasyon, bir mafya, kaçak bir mafyanın işareti vermesiyle yapılıyor" dedi.

"Bu mafya babasının arkasında bile bu istihbarat örgütleri var"

Şimşek de konuşmasının devamında "Aynen ve bu mafya lideri iftirasıyla biliyorsunuz sayın İçişleri Bakanımızı, sayın Mehmet Barlas'a, bizlere, herkese atmadığı yalan yok. Hepsinin arkası boş ama arka planda bakıyoruz şimdi bu mafya babası bu görüntülere ulaşabiliyor. Hayır ulaşamaz. Bu kadar geniş bir istihbarat ağı yok. Bu mafya babasının arkasında bile bu istihbarat örgütleri var; FETÖ var"  iddiasında kullandı.

Araya giren Cemil Barlas, "Mafya babasının mesela Kurtuluş'ta var onun şeysi; hayranı olan yazarlar var yani. Mafya babasına hayran yazarlar var"  diye konuştu.