Haberler

Şeyma Subaşı: Bir koca, 3 çocuk, evimde oturmak, akşam yemeği yapmak ve istediğim zaman kocamla partilemek istiyorum

14 Aralık 2019 13:17

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, YouTube kanalından yayınladığı soru-cevap serisinin ikinci bölümünde yeni açıklamalarda bulundu.

Tekrar evlenmek isteyip istemediği hakkındaki soruya cevap veren Subaşı, yeniden evlenmek istediğini ve 3 çocuk istediğini söyledi. Şeyma Subaşı, şöyle konuştu:

"Yengeç burcuyum. Her ortamdan kendimi çıkarmayı biliyorum. 18 yaşıma kadar her sabah kahvaltısını ailesiyle beraber eden, her akşam babasından önce eve gelen bir kızdım. Şu anda ne istiyorsanız diyorsanız; bir koca ve 3 tane çocuk istiyorum. Evimde oturmak, istediğim zaman onunla partilemek ama sabah kahvaltı ve akşam yemeğini beraber yemek istiyorum. Evlilik hayatımda da hiç yaşamadım. Ama ben böyle bir ailede büyüdüm. Benim yaşadığım hayat şartlarından dolayı buraya geldim. Öldüreyim mi kendimi? Sürekli Kur’an okuyordum, namaz kılıyordum. Sonra böyle oldum, buna yönlendirildim. Ama benim istediğim şey gerçek bir evlenmek, evimde oturmak, akşam yemeğini yapmak, istediğim zaman partiye gitmek.”

“Burcu’ya destek oldum ama bana karşı geri dönüşünü almadım”

Subaşı, Burcu Esmersoy'la arkadaşlığının bozulması hakkındaki soruya ise şu cevabı verdi: 

“Burcu ile gerçekten çok yakındık, YouTube olayına girdi. Ben Miami’deydim, ‘bana destek olur musun’ dedi. Ben de onun videolarını story'lerime koydum. Ama dürüst olmak gerekirse, bana karşı geri dönüşünü almadım. Ama bu arkadaşlıktır, kesinlikle bir alışveriş değildir, yanlış anlaşılmasın. Beraber Maldivler’e gitmiştik. Oteli o karşılamıştı. O da belki de öyle bir şey yaptı. Yaşam tarzlarımızdan dolayı ayrıldık diyebiliriz. Ben enerjisel olarak çok uyuz bir tip olabilirim, o tarz insanlar için. Baskın karakterim, benim gibi bir karakterin arkadaşı olmak yorabilir. Çok enerjim var.”