Haberler

Savcı Sayan'ın canlı yayında yapmaya çalıştığı İmamoğlu esprisi spikeri bunalttı

15 Ağustos 2022 10:16

Ağrı Belediyesi Başkanı Savcı Sayan'ın katıldığı programda İstanbul Büyükşehir Belediyesiş İmamoğlu'yla ilgili yaptığı bir espri, spiker Fulya Kalfa'yı bunalttı. Kalfa'nın Sayan'ın konuşmasına verdiği tepki dikkat çekti.

Ağrı Belediyesi'nin AKP'li başkanı Savcı Sayan, CNN Türk ekranlarında yayınlanan programda gazetecilerin ve Hakan Bayrakçı'nın sorularını yanıtladı.

Ağrı'da ulaşım hizmetlerinin ucuzluğunu anlattığı sırada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na gönderme yaptı. Sayan, "Dünyanın en ucuz ulaşımı bizde. Ve sıfır otobüsler. Öyle İmamoğlu'nun yolda kalan otobüsleri gibi değil ha. 12 metrelik, itekleme değil kendinden giden. Arkadan iteklemeli değil. 5-6 kişiyi ücretsiz taşıyorlar, araba bozuldu mu iteliyorlar. Bu onlardan değil. Yeni kadro oluşturmuşlar İstanbul'da. Her otobüse 10 kişi bedava biniyor, otobüs durdu mu onlar iteliyor" dedi.

Sayan'ın bu konuşmayı gerçekleştirdiği sırada kameraların açısında kalan spiker Fulya Kalfa'nın verdiği tepki ise dikkat çekti. Kalfa, bunaldığını ifade eden bir yüz şekliyle kafasını çevirerek yeniden Sayan'a doğru baktı. Bu anlar sosyal medyada çok sayıda paylaşım ve yorum aldı.