Gün Olur

Atilla Taş T24'e konuştu: Pişman olacağım bir şey yapmadım ama cüzzamlıymışım gibi davranıyorlar

Atilla Taş hapishaneden çıktıktan sonra Hakan Aksay'ın sorularını yanıtladı

20 Nisan 2019 10:46

Yıllar önce Atilla Taş ile söyleşi yapmak isteyebileceğimi, bunun için İstanbul’un bir ucuna gideceğimi söyleseler inanmazdım.

Türkiye zamanın çok hızlı aktığı bir ülke… Her şey değişiyor. Ve hepimiz değişiyoruz. Atilla Taş da büyük bir değişim yaşadı. Nerede o ‘Ham Çökelek’ şarkısının popüler şarkıcısı, nerede şimdiki Atilla Taş!
Özellikle 2015’ten, Gezi Parkı günlerinden itibaren bambaşka bir insan oldu. Sosyal medyada eleştiri ve ironi dilini ustaca kullanan, bir dönem köşe yazarlığı da yapan Taş, sonunda kendini hapishanede buluverdi.

Orada yaşadığı dönemi de kendini geliştirmek için kullandığı anlaşılıyor. Çok okuyor, çok düşünüyor. Bugün artık kendi geçmişini, “şımarıklık yıllarını” çok daha rahat eleştiriyor. Ama sadece kendisini değil… “Sahte dostlarına”, siyaseti kullanarak popülerlik kazanmaya çalıştığını iddia edenlere karşı da epeyce “dolduğu” ortada.

Kendisine yönelik hukuki suçlamalara karşı da tavrı net… Pişman olacağı tek bir şey yapmadığını savunuyor.

Şartlı tahliye kurallarına göre karakola imza vererek geçiriyor günlerini. Bu arada yazdığı oyunları sergileme derdinde. Ama kendisine “cüzzamlı” gibi davranılmasından yakınıyor.

Derdini ve sıkıntısını aktarırken bile gözleri gülüyor Atilla Taş’ın… Mizah her zaman elinin altında…

Cezaevinden çıktıktan sonra hiçbir gazeteciye konuşmamıştı. İlk T24’ü seçti. Güzel bir doğa eşliğinde içeriği ilginç ve neşeli bir sohbet oldu bence...

Bakalım T24 seyircisi nasıl bulacak?