Bizim Zamanımız

Ferrari Satan DJ: Ferhat Albayrak

DJ, Prodüktör ve aynı zamanda lüks otomobil sektöründe uzman Albayrak ile techno müziği ve zenginlik kavramını konuştuk

13 Mart 2020 18:31

Uzun yıllar Türkiye’nin en zenginlerine Ferrari’den Bugatti’ye en lüks otomobilleri sattı. Kullandığı Tesla ile İstanbul trafiğinden keyif alabilen nadir insanlardan. Buna rağmen onun en büyük keyfi müzik yapmak. Bu nedenle 7 saati bulan DJ seti bile var. 

Mevcut durumun farkında olup o mevcut durumdan memnun olamadığınız zaman, para size mutluluk getirmiyor” diyen Ferhat Albayrak, Heja Bozyel'in hazırlayıp sunduğu Bizim Zamanımız’a DJ ve prodüktör kimliği ile konuk oldu.

Lüks otomobil sektöründe Fer Mas sonra S&S Motors şirketlerinde yüksek pozisyonlarda çalıştıktan sonra kendi otomobil platformunu kuran, otomobillere yönelik Youtube kanalı olan Ferhat Albayrak, 1996 yılından beridir DJ’lik ve prodüktörlük yapıyor.

Adını radyoda, FG 93.7’de de duymuş olabilirsiniz çünkü radyonun en eskilerinden. Dünyanın en önemli DJ’leri ile birlikte büyük partilerde çaldı, prodüktörlüğünü yaptığı şarkıları Carl Cox gibi isimler tarafından defalarca çalındı. Kurduğu Jeton Records ile yeni DJ ve prodüktörler yetiştiriyor. 

Yaptığı her işi en iyi şekilde yapan Albayrak ile sohbetimizi izledikten sonra T24 Youtube kanalına abone olmayı unutmayın!