Spor

Cem Küçük: Siyaset isterse Beşiktaş’ı bir günde bitirir; Beşiktaş kalmaz ortada

30 Mayıs 2022 11:31

Beşiktaş da dahil kulüplere vergi indirimi yapıldığını iddia eden Gazeteci Cem Küçük, "Bütün takımlara vergi indirimi yapılıyor. Siyaset isterse Beşiktaş’ı bir günde bitirir; bir telefon işi bitirir, Beşiktaş kalmaz ortada” dedi.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük’ün, TGRT'de yayımlanan Stüdyoda Futbol programında Beşiktaş’ın vergi borcuyla ilgili iddialarda bulundu. Stüdyodaki konuklarla yaşanan siyaset futbol ve vergi indirimi tartışmasında Küçük 'ün, “Bütün takımlara yapılıyor. İndiriyorsa siyasetin dediğini yaparsın. Siyaset istemese Beşiktaş mı kalır ortada. Siyaset isterse Beşiktaş’ı bir günde bitirir; bir telefon işi bitirir, Beşiktaş kalmaz ortada” dile getirdiği sözler dikkat çekti.

Beşiktaş da dahil kulüplere vergi indirimi yapıldığını iddia eden Cem Küçük, dedi.

Ne olmuştu?

Beşiktaş’ın 2021 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda borcunun 4 milyar 900 milyon 612 bin 642 TL olduğu açıklanmıştı. Beşiktaş’ta 2021 yılı olağan ve idari mali genel kurulu Akatlar Spor Kompleksi’nde yapılmıştı. Genel kurul üyesi Berk Tunca’nın konuşmasını yaptığı sırada salonda gerginlik yaşanmış ve Tunca’nın konuşmasının ardından üyeler arasında arbede çıkmıştı.