Haberler

Acun Ilıcalı'ya canlı yayında Şeyma Subaşı'dan mesaj: Acun, Miami oteli ve parayla ilgili bir şey konuşacağım

22 Ekim 2019 11:56

Acun Ilıcalı canlı yayında cep telefonundan video izletirken eski eşi Şeyma Subaşı mesaj gönderdi.

TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programına konuk olan Acun Ilıcalı, yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı 'O Ses Türkiye' programındaki bir performansı telefonundan canlı yayında izlettiği sırada telefonuna eski eşi Şeyma Subaşı'dan mesaj geldi.

Şeyma Subaşı'nın gönderdiği mesajda, "Acun, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım, Miami oteli ve parayla ilgili başka bir şey de konuşacağım" yazdığı görüldü.  

 

Şeyma Subaşı: Acun'la konuştuğumuz maddi manevi bir sürü konu var

Canlı yayında Acun Ilıcalı'ya gönderdiği mesajın sosyal medyada gündem olmasının hemen ardından Şeyma Subaşı Instagram hesabından açıklama yaptı. Subaşı, "Bu tabii ki Şeyma Subaşı'nın başına gelir. Kaderim diyelim" dediği olayla ilgili şunları söyledi: 

"Az önce Acun'a attığım mesajın canlı yayında çıkmasıyla ilgili bir şey söylemek istiyorum. Böyle bir şey kimin başına gelir? Tabii ki Şeyma Subaşı'nın... Hayırlısı böyleymiş, yapacak bir şey yok. Sonuçta Acun'la bir çocuğumuz var ve bizim konuştuğumuz maddi-manevi bir sürü olay var. Bunlardan birinin canlı yayına çıkması benim kaderim diyelim, yapacak bir şey yok. Önceliğimiz kızımız Melisa... Acun'la her zaman bunları maddi-manevi konuşacağız. İnşallah başka bir boyutlara geçmez bu olay, anlayış istiyorum."