Serap Paköz meme kanserine yakalandı
x blueSky facebook instagram youtube dailymotion linkedin

Serap Paköz meme kanserine yakalandı

Serap Paköz

T24 Haber Merkezi

Sunucu Serap Paköz, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla meme kanserine yakalandığını açıkladı. 

Kuaför koltuğundan çektiği video ile sürecini anlatan sunucu, yaklaşık bir ay önce hayatının değiştiğini belirterek “10 Mart gecesi sağlıklı bir kadın olarak yattım, 11 Mart’ta meme kanseri tanısı konmuş bir kadındım” ifadelerini kullandı.

Paköz, 30 Mart itibarıyla kemoterapi tedavisine başladığını ve bu zorlu yolculukta güçlü kalmaya çalıştığını ifade etti. Saçlarının dökülmesinin sürecin bir parçası olduğunu vurgulayan Paköz, "Sarsıldım mı? Evet. Ama pes ettim mi? Asla!" sözleriyle duygularını dile getirdi.

Serap Paköz

Kuaför koltuğundan yaptığı paylaşımın yalnızca bir saç kesimi olmadığını belirten Paköz, bunun aynı zamanda bir kabulleniş ve özgürleşme olduğunu söyledi: “Perukların arkasına saklanmaya değil; bu süreci tüm gerçekliğiyle kucaklamaya çalışacağım.

Serap Paköz

Paköz, kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, “Hayatın her mevsimine eyvallah... Biz bu yoldan çok daha parlak bir ışıkla geçeceğiz” dedi.


The Drama: Aşk her şeyi affeder mi? (Spoiler içerir)



İlgili İçerikler