Dünya

Youtuber Technoblade hayatını kaybetti: "Eğer bunu dinliyorsanız, ölmüşüm demektir"

02 Temmuz 2022 13:54

T24 Dış Haberler

Çektiği Minecraft videolarıyla milyonlara ulaşan YouTuber Technoblade hayatını kaybetti. 

Technoblade'in ölümünü babası, oğlunun Youtube kanalında yayınladığı bir video ile duyurdu. Technoblade'in talebiyle ölümünden önce kaleme aldığı metni babasının okuduğu video, "Görüşürüz inekler" başlığıyla 12 milyondan fazla abonesi olan kanalda yer aldı.

Technoblade'in kaleme aldığı metin, "Bunu izliyorsanız ölmüşüm demektir" diye başlıyor. Videonun başında Technoblade'in babasının kucağında bir köpekle beyaz bir odada oturduğu görülürken, daha sonra Youtuber'ın izleyicilerinin alışık olduğu Minecraft klipleri ekrana geliyor. 

Ünlü Youtuber, son mesajında gerçek isminin Alex olduğunu da açıklamış oldu. Technoblade, izleyicilerine bıraktığı son mesajında, "Eğer 100 yaşamım daha olsa sanırım her birinde Technoblade olmayı tercih ederdim. Bunlar hayatımın en mutlu yıllarıydı" dedi.

Youtuber'ın babası, oğluyla birçok kez son bir video kaydedip kaydetmeme konusunda konuştuklarını; sonuç olarak Technoblade'in bahsi geçen mektubu ölümünden 8 saat önce kaleme aldığını belirtti. 

Technoblade, geçen ağustos ayında yayınladığı bir videoda hem yaşının 22 olduğunu açıklamış, hem de kendisine kanser teşhisi koyulduğunu bildirmişti. 

Youtuber'ın son videosu şu ana kadar 39 milyon kişi tarafından izlendi.