Spor

"Yılın hakemi" seçilen Cüneyt Çakır'dan MHK ve TFF'ye gönderme!

Ödüller, İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü Bekir Okan Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende sahiplerini buldu

07 Nisan 2022 12:45

İstanbul Okan Üniversitesi öğrencileri, MHK tarafından görevden alınan Cüneyt Çakır'a "yılın hakemi" ödülünü verdi. Çakır verdiği mesajda, ödülü saha içinde ve dışında mücadele verdiği hakem arkadaşları adına aldığını kaydetti. 

Öğrencilerin oylarıyla belirlenen "İstanbul Okan Üniversitesi 2021 Spor Ödülleri" sahiplerini buldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından klasmandan çıkarılan FIFA kokartlı Cüneyt Çakır, yılın hakemi ödülüne layık görüldü.

Tecrübeli hakem, katılamadığı ödül törenine gönderdiği mesajda, "Beni bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ediyorum. Aranızda olmayı çok isterdim ama olamadım maalesef. Ben bu ödülü, saha içinde ve dışında omuz omuza mücadele ettiğim tüm ekip arkadaşlarım adına, ayrıca doğruluk, dürüstlük ve hakemlik onuru adına alıyorum" ifadelerini kullandı.

Ödül alan diğer isimler ve kulüpler

Trabzonspor, Beşiktaş, Anadolu Efes, VakıfBank kulüpleri ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, milli sporcular Uğurcan Çakır, Zehra Güneş, Mete Gazoz, Busenaz Sürmeneli ve Emre Sakçı'ya da ödül verildi.