Gündem

Yeni Akit yazarı Dilipak: Gün gelir konuşurlar diye birileri birilerinin ipini çekebilir, o gün pişmanlık için çok geç olacak

"Bu dünya etme bulma dünyası"

30 Mart 2021 12:03

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, “Bugün itiraf etmediğiniz gerçekleri bildiğiniz için, gün gelir konuşurlar diye birileri birilerinin ipini çekebilir. O gün, pişmanlık için çok geç olacaktır.” görüşünü savundu.

Dilipak yazısında, "Tehdit büyüyerek devam ediyor. Böyle giderse gelecek günler geçen günleri aratacak. Bu ihanet çetesi için Covid bu işin alan taraması idi. Bu süreçten elde edilen geri dönüşlere göre, bu işin dini, mezhebi, etnik, coğrafi, kültürel, içtimai, ideolojik ve politik tepkilerine ve uyumlarına göre, adrese teslim, çok yönlü saldırılar gerçekleştirilecek. Bu sefer sadece ilaç değil, gıdayı da kullanacaklar. Bu vesile ile medya, STK, iş dünyası, akademi çevrelerinin davranışları da izlendi. Sosyal medya üzerinden an be an sosyal davranış modelleri raporlanıyor. Checking sistemleri ile zaten bilgi akışı kaynağından ve yerinden kontrol altına alınmaya başladı.” düşüncesini dile getirdi.

Dilipak şu ifadeleri kullandı:

"Trump olayında bunu gördük. Tanzanya’da biliyorsunuz bu adamların ne yaptıklarını. Aynı şeyi yarın başka ülkelerde de yapabilirler. Bugün kendilerine hizmet edenlerin de işleri bittiğinde onların da temizlenmesi gerek. Zaten bize denmedi mi, zalimlere yardım etmeyin, sonra ateş size de dokunur, Allah o zalimleri başınıza musallat eder diye. Bugün itiraf etmediğiniz gerçekleri bildiğiniz için, gün gelir konuşurlar diye birileri birilerinin ipini çekebilir. O gün, pişmanlık için çok geç olacaktır. Bu dünya etme bulma dünyasıdır."