Spor

Ümraniyespor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında Ümraniyespor'a konuk olacak. Futbolseverler, Ümraniyespor - Galatasaray maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacağını merak etmeye başladı. Peki, Ümraniyespor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

18 Ağustos 2022 13:06

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, Ümraniyespor ile kozlarını paylaşacak. Ümraniyespor ve Galatasaray ilk kez karşı karşıya geliyor. Ümraniyespor - Galatasaray maçının detayları, futbolseverler tarafından internette aratılmaya başlandı. Peki, Ümraniyespor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Ümraniyespor ile karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Bitexen Giresunspor'a 1 - 0 yenilen Galatasaray, sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Galatasaray, bu puan kaybını Ümraniyespor maçında tekrar etmek istemiyor.

Ümraniyespor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ümraniyespor - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig maçı, 19 Ağustos Cuma günü Bein Sports 1 kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:00. 

Ümraniyespor - Galatasaray maçının hakemi kim?

Ümraniyespor - Galatasaray maçını hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Samet Çavuş ve Ata Yıldırım yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemlik görevini ise Sarper Barış Saka üstlenecek.

TIKLAYIN | Ümraniyespor ve Galatasaray ilk kez karşı karşıya geliyor

TIKLAYIN | Victor Nelsson, Galatasaray'da kaldı