Gündem

Ümraniye Belediye Başkanı Can'dan göçükle ilgili açıklama

İSTANBUL, (DHA) -ÜMRANİYE'DE metro inşaat sahasının da olduğu caddede meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan göçükle ilgili Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’dan açıklama geldi

02 Kasım 2018 14:45

İSTANBUL, (DHA) -ÜMRANİYE\'DE metro inşaat sahasının da olduğu caddede meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan göçükle ilgili Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’dan açıklama geldi.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı şantiyesinin yanındaki yolda gece saatlerinde meydana gelen çökmeyle ilgili açıklama yapan Ümraniye Belediye Başkanı Can şunları söyledi:

“Üsküdar-Çekmeköy metromuz geçtiğimiz günlerde açıldı ve bu hatta dikey olarak bağlanan Kadıköy-Kartal metro hatları var. Bununla beraber Dudullu hattı da çalışması aşamasında. Parseller durak istasyon çalışmasının depoya giden bölümünün başlangıcında hangi şartlarda nasıl oluştuğunu henüz bilmediğimiz bir göçük meydana geldi. 2 kişi vefat etti. Ben ailelerine baş sağlığı diliyorum. Arzu edilmeyen bir şey ama bu hizmeti yaparken böyle şeyler olabiliyor. Detaylı açıklamayı metro inşaatını yapan firma verecektir.”

(FOTOĞRAF)

 

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir