Gündem

Ümit Özdağ ile Bakan Varank'ın 'yeğen' tartışması devam ediyor: “Mustafa şimdi seninle ilgilenemem,  zaten Fuat Uğur’dan dayak yiyorsun”

"Değil siyasetçi senden sirk palyaçosu bile olmaz! "

31 Temmuz 2022 11:36

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın arasındaki 'yeğen' tartışması devam ediyor. Özdağ, Bakan Varank'ın hükümete yakın yazarlarla polemiğine gönderme yaparak, "Mustafa şimdi seninle ilgilenemem,  zaten Fuat Uğur’dan dayak yiyorsun” dedi. 

Ümit Özdağ,  Varank'ın yeğenleri olumsuz işlere karıştı ve adli mercilerce tespit edildiğini iddia etti. Bakan Varank iddiaya tepki gösterdi. 

Varank son paylaşımında da "İftirayı siyaset yapmak zanneden yalancıya; iki yeğenimi kamuda üst düzey göreve getirdiğim ve olumsuz işlere karıştıkları yalanını ispat et istifa edeceğim, yoksa sen edecek misin dedim, kuyruğunu kıstırıp kaçtı. Değil siyasetçi senden sirk palyaçosu bile olmaz!" diyerek Özdağ'a seslendi. 

Ümit Özdağ da Bakan Varank'ın paylaşımını alıntılayarak, "Mustafa şimdi seninle ilgilenemem. Zaten Fuat Uğur’dan dayak yiyorsun. Söyle akrabalarına pudra şekeri sağlığa zararlı. Sen tarihin en akraba kayırıcı hükümetinin mensubu olarak Türk gençlerinin geleceğini çalan bir yaratıksın." ifadesini kullandı. 

TIKLAYIN | Ümit Özdağ ile Bakan Varank arasında 'yeğen' tartışması

TIKLAYIN | Bakan Varank ve hükümete yakın yazarlar birbirine girdi: "Leşlerin takdirini almamak lazım"