Gündem

Ümit Özdağ'dan İBB Sözcüsü Murat Ongun'un Karadeniz turu açıklamasına: Zafer Partisi, Türkiye’nin 2. Erdoğan vakıasını yaşamasını engelleyecek

06 Mayıs 2022 15:30

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun’un, Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz turuna davet edilen gazetecilerle ilgili eleştirilere verdiği yanıtı alıntılayarak, “Erdoğan’ın 20 senede kazandığı kibri 2 senede kazanan kifayetsiz muhteris bir ekip” diye yazdı.

“Zafer Partisi, Türkiye’nin 2. Erdoğan vakıasını yaşamasını engelleyecek” diyen Özdağ, “Türkiye, Erdoğan ve çakma Erdoğan-İmamoğlu arasına sıkışmayacak” ifadesini kullandı.

Ongun, aralarında Nagehan Alçı, Ertuğrul Özkök, İsmail Saymaz, Akif Beki, Özlem Gürses'in de olduğu gazetecilerle çekilen Karadeniz gezisi fotoğrafı hakkında yapılan eleştirilere yanıt vermiş; “"Biz bu tartışmaları önemsemiyoruz. Bu eleştiriler 200-300 kişinin kendi arasındaki yorumları, eleştirileridir. "Nagehan Alçı o bölgede çok seviliyor. Biz fotoğrafın bütününe bakıyoruz” sözlerini kaydetmişti.

TIKLAYIN - İBB'den otobüs fotoğrafı açıklaması: Biz bu tartışmaları önemsemiyoruz, Nagehan Alçı oralarda çok seviliyor, fotoğrafın bütününe bakıyoruz