Gündem

TİP Genel Başkanı Erkan Baş'tan cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’ya ziyaret: Özgür yarınları hep birlikte kuracağız

07 Temmuz 2022 13:25

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan  eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ve eski HDP Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Selçuk Mızraklı'yı ziyaret etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Baş, Demirtaş'ın “size çiçek göndermek” istiyorum diyerek bir karta mesajını yazdığını söyledi.

Demirtaş'ın kartında, "Sevgili Genel Başkan Erkan Baş'ın ziyareti vesilesiyle Türkiye İşçi Partisi yöneticileri ve gönüllülerine sıcak selam, sevgilerimi ve dayanışma dileklerimi gönderiyor, özgür yarınlarda buluşmayı diliyorum. Dostlukla" mesajı yer aldı.

Baş'ın yaptığı paylaşım şöyle:

"Sevgili Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’yı ziyaret ettim. Hasret giderdik, keyifli sohbetlerimiz oldu ve gelecek döneme dair görüşlerimizi paylaştık. Demirtaş “size çiçek göndermek” istiyorum diyerek mesajını bu güzel karta yazdı. Özgür yarınları hep birlikte kuracağız."