Gündem

Teknosa, Mağazacılar Günü'nü kutladı

İSTANBUL,(DHA) - Teknoloji perakende şirketi Teknosa, 12 Aralık Mağazacılar Günü'nü müşterilere hizmet veren ekipleriyle birlikte kutladı

12 Aralık 2018 14:59

İSTANBUL,(DHA) - Teknoloji perakende şirketi Teknosa, 12 Aralık Mağazacılar Günü\'nü müşterilere hizmet veren ekipleriyle birlikte kutladı.

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, 12 Aralık Mağazacılar Günü’nde hem merkez ofis hem de 69 ildeki 207 mağazasında görev alan ekiplerini onurlandırdı.

Teknoloji severleri kucaklayan 2 bin 500’ü aşkın çalışanın, şirket ve müşteri nezdindeki değerini vurgulayan Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, Cevahir mağazasını sabah erkenden kendi açıp çalışanları karşılayarak sürpriz yaptı.  

Mağazacılar gününe ilişkin değerlendirmede bulunan Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, “Teknoloji artık yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası. Teknosa olarak Türkiye’de herkesi 18 yıldır teknoloji ürün ve hizmetleriyle buluşturup, müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışıyoruz. Çocukların oyun oynarken hissettiği mutlulukta, arkadaşların maç izlerken yaşadığı heyecanda ve ailelerin yemek, çay sohbetlerindeki samimiyetinde çalışanlarımızın payı var. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinleyerek onlara rehberlik eden, şirketimizin en sevilen markalardan biri olmasında emeği olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Perakende sektörü için aslında her gün ‘Mağazacılar Günü’. Çünkü bizim işimizin kalbi mağazalarda atıyor, mağazadaki arkadaşlarımız markamızı temsil ediyor. Öte yandan senede bir gün de olsa bu coşkuyu hep birlikte yaşamak çok güzel. Bu vesileyle, tüm perakende sektörü çalışanlarının ‘Dünya Mağazacılar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir