Dünya

Taylor Swift: Kadınlar bir kuluçka makinesinden fazlasıdır

"Birine sadece 20'li yaşlarının ortasında ve kadın olduğunu için bunu sormak zorunda değilsin"

07 Aralık 2019 14:39

T24 Dış haberler

ABD'li şarkıcı Taylor Swift, insanların kendisine ve diğer kadınlara "Ne zaman çocuk yapacaksın?" diye sormayı bırakması gerektiğini söyledi.

People tarafından "Yılın İnsanı" seçilen şarkıcı, kadınlara belli bir yaşa geldikleri için bu sorunun sorulmasının "kabaca" olduğunu dile getirdi ve "Biz bir kuluçka makinesinden fazlasıyız" dedi.

Swift, "Daha çok kadın sosyal durumlarda rahatsızlıklarını dile getirdikçe, insanların partilerde biri 25 yaşına girer girmez 'Ne zaman çocuk yapacaksın?' diye sormasının kaba sayılması daha normal kabul edilecek" diye konuştu.

Son yılların en çok dinlenen sanatçılarından Swift, " 'Hey, biz bir kuluçka makinesinden daha fazlasıyız' diyebilmemiz güzel bir şey. Birine sadece 20'li yaşlarının ortasında ve kadın olduğunu için bunu sormak zorunda değilsin" ifadelerini kullandı.

Şarkıcıya Mayıs ayında konuk olduğu bir programda, "Ne zaman aile kurmayı planlıyorsun?" diye sorulmuştu. Swift bu soruyu cevaplamayı reddetmiş ve "Erkeklere 30 yaşında geldiklerinde bu sorunun sorulduğunu düşünmüyorum" diye tepki göstermişti.