Çevre

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, halkı fidan dikmeye davet etti: Öğretmenlerimiz adına da geleceğe nefes olalım

Fidan dikme etkinliği İzmir'in Torbalı ilçesinde düzenlenecek

23 Kasım 2019 16:23

Tarım ve Orman Bakanlığı, imza attığı 'Geleceğe Nefes Ol' isimli projenin devamı olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenler için fidan dikimi yapacak. Etkinliğe TBMM eski Başkanı Binali Yıldırım ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de katılacak.

11 Kasım'da yurt genelinde gerçekleştirilen 11 milyon fidan dikim seferberliğinde 14 milyona yakın fidanın sahiplenilmesi sonrası, Tarım ve Orman Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla fidan dikim etkinliği gerçekleştirme kararı aldı. Torbalı ilçesinde düzenlenecek etkinliğe TBMM eski Başkanı Yıldırım ve Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'nin yanı sıra öğretmenler ile öğrenciler de katılacak.

Etkinlik hakkında açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, bizleri birer fidan gibi yetiştiren, geliştiren öğretmenlerimiz adına da geleceğe nefes olalım. 24 Kasım'da tüm halkımızı, gelecegenefes.com sitemiz üzerinden öğretmenleri adına fidan sahiplenmeye ya da bağışlamaya davet ediyorum" dedi. (DHA)