Gündem

Sürücü kalp krizi geçirdi; kontrolden çıkan hafriyat kamyonu otobüs durağına daldı: 2 ölü

Seyhan Pınar olay yerinde hayatını kaybederken; kalp krizi geçiren Mustafa Ateş de kaldırıldığı hastane de hayatını kaybetti

27 Eylül 2019 18:35

Muğla'nın Milas ilçesinde seyir halindeki hafriyat kamyonu, sürücüsünün kalp krizi geçirmesi sonucu kontrolden çıktı. Önce otobüs durağına çarpan araç, ardından elektrik direği ile park halindeki bir otomobile çarptı. Otobüs durağında bekleyen Seyhan Pınar (57), olay yerinde hayatını kaybederken, aracın sürücüsü Mustafa Ateş de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bugün saat 16.30 sıralarında 07 GSY 49 plakalı hafriyat kamyonunun sürücüsü Mustafa Ateş, Halil Bey Bulvarı'nda direksiyon kontrolünü yitirdi. Kamyonun daldığı durakta bekleyen yolculardan Seyhan Pınar, aracın altında kalarak yaşamını yitirdi. Ardından kamyon, beton bir elektrik direği ile park halindeki 34 ZB 1553 plakalı otomobile çarptı. Devrilen direk nedeniyle caddedeki binalarda elektrik kesintisi yaşandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kamyon şoförü Ateş'in direksiyon başında kalp krizi geçirdiğini belirleyen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından sürücüyü özel hastaneye kaldırdı. Ateş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. (DHA)