Gündem

Sözcü yazarı Doğru'dan "Bülent Arınç" yorumu: Bir boksörün takım arkadaşına yumuk atıp devirmesine benzedi

"Kral çıplak, ampul patlak"

19 Haziran 2022 09:44

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, AKP'li Bülent Arınç'ın ismini vermeden "Kral çıplak" açıklamalarına gönderme yaparak, "Bir boksörün takım arkadaşına yumuk atıp devirmesine benzedi" yorumunu yaptı. 

Doğru yazısında, "Beraber çıkmışlardı yola ve 20 yıl kesintisiz iktidar oldular. Öncesini de koyarsak 23-24 yıl beraber ayrılamaz, kopmaz et ve tırnak gibi birlikte yürüdüler. Yol çatına geldiler. Biri öbürünü işaret ederek eski yıllardan geriye kalmış taraftarlarına kral çıplak demenin vakti” çağrısı yaptı. Bir boksörün takım arkadaşına yumuk atıp devirmesine benzedi. Kemik kıran. Çene dağıtan. Çene dağıtan.Yumruk oldu.Makyajı mor göz.14 Ağustos günü 2001 yılında kurdukları partilerinin adını AK Parti, koymuş amblemini elektrik ampulü olsun diye çizdirmişlerdi. Kral çıplak. Ampul patlak. Makyajı mor göz." ifadesini kullandı. 

TIKLAYIN | Arınç'tan AKP'li Metiner'e: Özel hayatınla ilgili bildiklerimi konuşmuyorum; sen ne bir Kürt kadar mert ne de bir Müslüman kadar ahlâklısın!

TIKLAYIN | Bülent Arınç: Majestelerinin gazetecileri var, kral çıplak demenin vaktidir

TIKLAYIN | Kılıçdaroğlu: Dünya kadar tazminat davaları açıldı ama hiçbiri beni yıldıramaz

TIKLAYIN | AKP'li Mehmet Metiner: Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık; inşallah ihraç olur gider, onu partide tutanlara da yazıklar olsun!