Spor

Sergen Yalçın ve yönetim arasında kriz sürüyor!

10 Ekim 2020 08:57

Gençlerbirliği maçı sonrası, "Her şeyin sorumlusu ben değilim. Bazı şeyleri TV’den öğreniyorum" diyen Sergen Yalçın ve yönetim arasındaki ipler gerilmeye devam ediyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig’de geçen hafta Gençlerbirliği’ne 1-0 kaybettikleri maçın ardından sert açıklamalarda bulunmuştu. Yalçın, "Ben birçok şeyi TV’den öğreniyorum. Bu da beni üzüyor. Sanki her şeyi ben yapıyormuş gibi hava oluşturuluyor. Her şeyin sorumlusu ben değilim" diyerek yönetimi hedef almıştı. Bu mücadelenin ardından transfer döneminin ikinci bir golcü alınmadan kapatılması sonrasında taraflar arasında fikir ayrılıklarının daha da arttığı ortaya çıktı.

İlk olarak takımdaki yabancı futbolcuların fazla olması sebebiyle listeyi 14’e indirebilmek için Tyler Boyd’un lisansını donduran yönetimin, bu kararı teknik direktör Sergen Yalçın’ın, "Boyd kadroda tutulmalı" raporuna rağmen aldığı belirtildi.

Sergen Yalçın’ın ekibinde gelen ancak yeni sezonda Aytemiz Alanyaspor’un başına geçen Çağdaş Atan’ın boşluğunu doldurmak için çalışma başlatan idarecilerin, bu konudaki ısrarcı tutumuna da Kartal’ın hocası tarafından soğuk bakıldığı belirtildi. (Fanatik)