Spor

Selçuk İnan'dan Burak Elmas'a Fatih Terim tepkisi

14 Haziran 2022 15:04

Eski Galatasaraylı Selçuk İnan, teknik direktörlük için hazırlandığını açıkladı. Genç antrenör, Fatih Terim ile yaşanan ayrılık süreci sebebiyle sarı-kırmızılı kulübün eski başkanı Burak Elmas'a tepki gösterdi.

Galatasaray'da bir dönem futbolculuk ve yardımcı antrenörlük görevi yürüten Selçuk İnan, sarı-kırmızılı camiada yaşananlara dair açıklamalarda bulundu.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Trabzonspor ve Galatasaray'ın eski yıldızı Selçuk İnan, Galatasaray'da yardımcı antrenörlük görevinden ayrılmasının ardından sessizliğini bozdu. Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılık sürecini anlatan 37 yaşındaki antrenör eski başkan Burak Elmas'a da tepki gösterdi.

Vole'ye konuşan genç antrenör, 2011 yazında Galatasaray'a transfer olmasıyla beraber Galatasaray- Fenerbahçe rekabetinde sarı-kırmızılı kulübün öne geçtiğini ve kendisini Fenerbahçe'nin de istediğini belirterek "Fenerbahçe'ye transfer olsaydım bu transfer şampiyonluk sayılarını etkilerdi bence. Galatasaray'ı tercih ettim çünkü çocukluğumdan beri hayal ettiğim bir şeydi. Bunu hiç gizlemedim hayatımda. Para ya da başka bir şey konuşmadım. Çok daha yüksek teklifler vardı ama ben Galatasaray'a geldim. İyi ki de gelmişim. İyi ki de o anları yaşamışım" diye konuştu.

"Genç oyuncular baskıyı kaldıramadı"

Galatasaray'da geçen sezon yaşanan başarısız tablo hakkında konuşan 37 yaşındaki antrenör, "Oyunculara 'bu sene mutlaka şampiyon olmamız gerekiyor' derseniz genç oyuncuları kaybedebilirsiniz. Bunu yönetime de söyledik. Genç oyuncular bu baskıyı kaldıramadı. Yoksa hep şampiyonluğa oynar Galatasaray" dedi.

"Teknik direktörlük için hazırım"

Teknik direktörlük için hazırlandığını kaydeden Selçuk İnan, "Kendi ekibimi oluşturdum. Artık teknik direktörlük için hazırım" ifadelerini kullandı.