Gündem

Selçuk Bayraktar'dan HDP'ye harekat tepkisi: Asla yolumuzdan dönmeyeceğiz

HDP, harekatı eleştirerek, "İşte bu savaşın bir nedeni de bu. Damadın SİHA’ları yok satsın diye..." demişti

10 Ekim 2019 13:00

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı, Baykar Makine Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, HDP'nin, Barış Pınarı Harekatı'nına tepki gösteren paylaşımının ardından, "Yüzyıllardır kardeşçe yaşayan evlatları düşman etmeye çalışan, çocukları dağa kaçıran alçak teröristlerin sözcüleri bundan rahatsız. ASLA yolumuzdan dönmeyeceğiz" dedi.

Selçuk Bayraktar, Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasıyla Twitter'dan, "Afrin Harekatı'nda olduğu gibi, teknik ekibimizle birlikte AKINCI'nın uçuşu sonrasında arazideki ekiplerimize katılacağız. Rabbim Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. #BarisPinariHarekati'nde tüm Milletimizin gazası mübarek olsun. #MilliTeknolojiHamlesi" açıklamasını yaptı.

Bayraktar'ın paylaşımının ardından harekata tepki gösteren HDP ise, "İşte bu savaşın bir nedeni de bu. Damadın SİHA’ları yok satsın, cebine paralar dolsun, halkın evine ise ateşler düşsün diye..." ifadelerini kullandı.

HDP'nin eleştirisinden sonra da Selçuk Bayraktar, "Milli SİHA’lar bu milletin evlatlarınca tüm vatandaşlarımızın güvenliği için geliştirildi Yüzyıllardır kardeşçe yaşayan evlatları düşman etmeye çalışan, çocukları dağa kaçıran alçak teröristlerin sözcüleri bundan rahatsız. ASLA yolumuzdan dönmeyeceğiz. #MilliTeknolojiHamlesi" dedi.