Gündem

Sağlık Bakanı Koca'dan Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin açıklama

05 Ekim 2019 09:44

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumunun ağırlaştığına dair iddialar tartışılmaya devam ediyor. Posta yazarı Candaş Tolga Işık, geçen 23 Eylül’de üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı ateş yükselmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan Bahçeli'nin sağlık durumunu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sordu. 

Koca, Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin olarak, "Ben bizzat takip ediyorum Sayın Bahçeli’nin tedavi sürecini... Bir enfeksiyon geçirdi. Şu an enfeksiyonu nekahet evresinde. Sadece dinlenmesi yeterli. Endişe edecek bir şey yok. Doktorları hazır fırsat varken diğer tetkiklerini de yapıyor. Şu an için hiçbir olumsuz tablo yok. Muhtemelen bir hafta içinde çalışmaya başlayabilir" açıklamasını yaptı.


Bahçeli’nin geçirdiği üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle kronik akciğer rahatsızlığının nüksettiği ve buna bağlı olarak nefes darlığı çektiği belirtiliyor. Bahçeli’nin bir süre daha hastanede tedavisinin süreceği dile getirilirken, daha önce geçirdiği kalp by-pass operasyonuyla ilgili bir sorun yaşamadığı ifade ediliyor.
TIKLAYIN - Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin son bilgiler