Gündem

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Ali Babacan ile görüştü: Derdimiz ülkemizin içinde bulunduğu durumdan kurtulması

02 Ekim 2019 15:32

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Türkiye’nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri” kapsamında kurucusu olduğu AKP’den istifa eden ve çalışmalarına başladığını duyuran Ali Babacan ile görüştü. Karamollaoğlu görüşme sonrası yaptığı açıklamada "Derdimiz ülkemizin içinde bulunduğu durumdan kurtulması" dedi. 

Babacan ve Karamollaoğlu görüşme sonrası açıklama yaptı. Karamollaoğlu’nun ziyaretinden memnun olduklarını belirten Ali Babacan, bir saat 45 dakika süren görüşmede, “Ülkenin ve bölgenin içinde bulunduğu durumu durumu ele aldık. Bizim parti çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Başlattığımız çalışmalar ile ilgili ilk elden kendilerine bilgi verdik, görüşlerini aldık” ifadelerine yer verdi.

Temel Karamollaoğlu da, "Ülke ve bölgemizin içinde bulunduğu şartları ele aldık. Derdimiz ülkemizin içinde bulunduğu durumdan kurtulması. Bunun için hepimizin diyaloğa ihtiyacımız var. Sayın Babacan’a çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

Açıklamaların ardından Babacan ve Karamollaoğlu soru almadı. Saadet liderini kapıya kadar geçiren Babacan ise, yeni partiye ilişkin kuruluş tarihi ve ismi hakkındaki soruları yanıtsız bırakarak çalışma ofisine çıktı.

Görüşmede Ali Babacan'a eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin; Karamollaoğlu'na Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın eşlik etti. 

“Türkiye’nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri”ne Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’la başlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etmişti.