Gündem

RTÜK 25'inci yıl dönümünü, 25 yönetici ve ailesiyle Kapadokya’da kutlayacak

12 Kasım 2019 14:49

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) 25'inci kuruluş yıl dönümünü 25 yöneticisi ve ailesiyle Kapadokya'da kutlayacak. RTÜK'ün internet sitesindeki etkinlik duyurusunda "25 RTÜK çalışanı aileleriyle doğa harikası Kapadokya’da rüya gibi bir balon turu keyfi yaşayacak" ifadesini kullanıldı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, etkinlikler kapsamında kendilerini misafir edecek olan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya teşekkür etti.

Şahin, Twitter'dan teşekkür paylaşımını şöyle yaptı:    

"RTÜK'ün 25. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Üst kurulumuzdan 25 mesai arkadaşımızı ve ailelerini Kapadokya'da misafir edecek olan Nevşehirimizin kıymetli Belediye Başkanı Sn. Rasim Arı Bey'e çok teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum."

Kurumun internet sitesinden yapılan duyuruda tur için "rüya gibi" ifadesi kullanılırken üst kurul üyelerinin kura ile belirleneceği açıklandı. 

RTÜK'ün yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"25 RTÜK çalışanı aileleriyle doğa harikası Kapadokya’da rüya gibi bir balon turu keyfi yaşayacak.

Devam eden 25. Kuruluş Yıldönümü Etkinliklerimiz kapsamında kura ile belirlenecek 25 çalışma arkadaşımız sevdikleriyle birlikte gökyüzünü fethedecek.
30 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek etkinliğe RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve Üst Kurul Üyeleri de katılacak.

Kapadokya’yı gökyüzünden keşfetmek isteyen değerli çalışma arkadaşlarımızın 22 Kasım 2019 Cuma günü mesai saatine kadar Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği sekreterliğine isimlerini bildirmeleri gerekmektedir.

Kapadokya semalarında buluşmak üzere…"