Spor

Ronaldo'nun telefonunu kırdığı taraftarın annesi isyan etti: Oğlum otizmli, o her şeyi mahvetti...

Portekizli yıldız soyunma odasına giderken bir taraftarın telefonunu kırmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştı

11 Nisan 2022 15:00

Everton'ın Manchester United'ı mağlup ettiği maçın sonrasında bir taraftarın telefonunu kıran Cristiano Ronaldo'ya bir tepki de taraftarın annesinden geldi.

Manchester United'ın Portekizli süper yıldızı Cristiano Ronaldo, Everton'a mağlup oldukları maçın ardından, soyunma odasına giderken kendisinin videosunu çeken bir Everton taraftarının telefonunu kırmıştı. Olayın ardından Everton taraftarı 14 yaşındaki Jake Harding'in annesi Sarah Kelly konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Portekizli yıldızın bu hareketinin ardından Liverpool polisi olaya el atmış ve soruşturma başlatmıştı. Telefonu kırılan genç taraftar ve Ronaldo'nun ifadesine başvuran polisin, ardından Ronaldo'nun soruşturması için rapor hazırlayacağı belirtilmişti.

"Ronaldo'nun videosunu çekmedi bile"

Konuyla ilgili açıklamalar yapan taraftar Jake Harding'in annesi Sarah Kelly, olayın tüm ayrıntılarını anlattı. Liverpool Echo Gazetesi'ne konuşan Kelly, Ronaldo'nun korkunç bir öfkeyle oğlunun elinden telefonu alarak yürüdüğünü ve o esnada kırdığını söyledi.

"Oyuncuların girdiği tünele çok yakındık. Oğlum da onları içeri girerken videoya çekiyordu" diyen anne Kelly, "Tüm United oyuncularını çekti ancak sonra telefonu aşağı indirip çekmeyi bıraktı çünkü Ronaldo'nun bacağı kanıyordu. Ne olduğunu görmek için telefonunu indirdi, konuşmadı bile" diye konuştu.