Spor

Rıdvan Dilmen: Mostafa Mohamed, Emre Belözoğlu'nun listesindeydi; Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan santraforu Galatasaray almış

06 Şubat 2021 21:19

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi 1-0 yendiği maçı değerlendirdi. Dilmen, “Mostafa Mohamed, Emre Belözoğlu'nun listesindeydi; Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan santraforu Galatasaray almış” dedi.

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen NTV'de yayımlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe-Galatasaray maçını değerlendirdi. Dilmen, "2-3 tane kafası var ki Serdar Aziz bence iyi oynadı ama çok agresif bir oyuncu. Galatasaray’da çok iş yapar. Tam gücünde değil henüz, yarın bir gün daha kuvvetli olduğu zaman hakikaten çok önemli bir transfer. Fenerbahçe’nin problemi kuvvetsiz forvetleri" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin oyununu değerlendiren Dilmen, "Aylardır oynamayan Sosa, Fenerbahçe’nin en iyi iki oyuncusundan biri. Nazım en iyi oyuncusuydu. Bir de gayretinden dolayı Ozan. Mesut gelince de bir kalite gördük. Mesut’un geberik hali, Sosa’nın hazır olmayan hali oyunun belli bölümünde takımı orada tuttu" dedi.


TIKLAYIN - Muslera, sakatlıktan döndükten sonra çıktığı maçlarda kalesine gelen 22 şutun 20'sini kurtardı

TIKLAYIN - Ali Koç, Fenerbahçe taraftarlarına seslendi: Hiç canlarını sıkmasınlar, bu maç şampiyonluğun habercisi

TIKLAYIN - Arda Turan: Fatih Terim ülke futbolunun en büyüğü

TIKLAYIN - Rambo Okan olarak bilinen Fenerbahçe taraftarı, Abdürrahim Albayrak'a saldırdı

TIKLAYIN - Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye "4 yıldız" göndermesi: Sizin için görseli yeniden hazırladık, rakibe saygı, kendine saygı

TIKLAYIN - Fatih Terim: Bu galibiyeti gerçek sağlık çalışanlarına hediye ediyorum

TIKLAYIN - Galatasaray, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de devirdi; liderlik koltuğuna oturdu!