Spor

Rezan Epözdemir: Büyük projeler küçük adamlarla yapılmaz

Galatasaray'da istifa eden eski yönetici Epözdemir, sosyal medya hesabından göndermeli bir paylaşım yaptı

10 Ocak 2022 21:01

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, üst üste gelen kötü sonuçların ardından teknik direktör Fatih Terim ile yolları ayırma kararı aldı. Sarı-kırmızılı takımda Başkan Burak Elmas'ın yardımcısı olarak görev alan ve 15 Aralık'ta istifa eden Rezan Epözdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Büyük projeler küçük adamlarla yapılmaz" dedi.

Başkan Burak Elmas ile Teknik Direktör Fatih Terim, Nef Stadyumu'nda görüşme gerçekleştirdi. 15 dakika süren toplantıda durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra ayrılık kararı çıktı. 

Terim ile yolların ayrılması, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Galatasaray'da başkan yardımcısı olarak görev alan ve 15 Aralık'ta istifa eden Rezan Epzdemir'den de bir paylaşım geldi. Epözdemir, sosyal medya mecrası Twitter üzerinden "Büyük projeler küçük adamlarla yapılmaz" ve "İnsanlar tercihleriyle yaşar ve her tercih bir vazgeçiştir" ifadelerinin yer aldığı iki paylaşımda bulundu.

Yönetim kurulu ile derin ilkesel farklılıklar, tutum, yöntem ve yaklaşım farklılıkları olduğunu aktaran Epözdemir, yapılan bazı hataların kendisini istifaya götürdüğünü belirtmişti.

TIKLAYIN - Okan Buruk'tan Galatasaray açıklaması

TIKLAYIN - Galatasaray'da Fatih Terim sonrası öne çıkan 3 aday!

TIKLAYIN - İşte Fatih Terim'in ayrılığının perde arkası: "Alın bildiğiniz gibi yönetin!"

Rezan Epözdemir kimdir?

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden üniversite ikinciliği ile mezun oldu. Marmara Üniversitesi Özel Hukuk Anabilim Dalı Yüksek Lisans Onur Derecesi  sahibi. Marmara Üniversitesi Kamu Hukuku Anabilim Dalı Doktorası ve Yüksek Onur Derecesi sahibi. Bilgi Üniversitesi, Dr. Öğretim Üyesi.

Çeşitli hakemli dergi ve gazetelerde yayımlanmış onlarca makale, sunulan uluslararası tebliğler, paneller ve yayınlanmış kitapları vardır. Türkiye kamuoyunun takip ettiği pek çok davada avukatlık, hukuki danışmanlık, sosyal sorumluluk projeleri, iş, sanat ve spor dünyasında birçok kişi ve kurumun vekilliğini yaptı.

Yazılı, görsel basın ve kitle iletişim araçlarında birçok programa katıldı ve hukuk yorumculuğu yaptı.