Kültür-Sanat

Renée Zellweger'in Judy Garland'ı canlandırdığı 'Judy' filmi İKSV Galaları'nda

Film, İKSV Galaları kapsamında 19 Aralık Perşembe günü saat 21.30'da Cinemaximum City's Nişantaşı'nda gösterilecek

05 Aralık 2019 17:50

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından gerçekleştirilen İKSV Galaları’nda Renée Zellweger’in sinema ve sahnenin önemli isimlerinden Judy Garland’a hayat verdiği 'Judy' filmi, vizyon gösteriminden önce, 19 Aralık Perşembe günü saat 21.30’da Cinemaximum City’s Nişantaşı’nda gösterilecek.

Sanatçı Garland’ın Londra’ya yerleştikten sonraki parlak olduğu kadar zorlayıcı ve tüketici son günlerini anlatan 'Judy' filmini Rupert Goold yönetiyor. Filmin oyuncu kadrosunda performansıyla Judy Garland'a hayat veren Renée Zellweger’in yanı sıra Rufus Sewell, Jessie Buckley, Finn Wittrock, Michael Gambon ve Garland’ın kızı Liza Minnelli rolünde Gemma-Leah Devereux yer alıyor. 

'Judy', çocuk yaşta ünlenen, Oz Büyücüsü’yle yıldızı parlayan ve “Somewhere Over the Rainbow” şarkısı hâlâ söylenen Garland’ı tüm doğallığı ve kişisel trajedileriyle beyazperdeye taşıyor.

Judy, Atlanta Eleştirmenler Birliği, Britanya Bağımsız Sinema Ödülleri (BIFA), Hollywood Film Ödülleri, Los Angeles Online Eleştirmenler Birliği ve Palm Springs Film Festivali’nde Zellweger’e En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü getirdi. 

Biletler 10 Aralık'ta satışa sunulacak

Türkiye'de 3 Ocak günü vizyona girecek olan 'Judy', İKSV Galaları kapsamında 19 Aralık Perşembe akşamı saat 21.30'da Cinemaximum City's Nişantaşı'nda izleyiciyle buluşacak.

Lale Kart üyeleri için 9 Aralık Pazartesi günü saat 10.30’da ön satışı başlayacak olan filmin biletleri diğer izleyiciler için 10 Aralık Salı günü saat 10.30'dan itibaren Biletix ve İKSV ana gişeden satışa sunulacak. Filmin bilet fiyatları 25 TL olarak belirlendi.