Yaşam

Rapçi Defkhan 'Susamam'dan çekildi: "Parçada bulunan arkadaşlarımı seviyorum, siyaset sevmiyorum"

'Susamam' parçasında yer alan 18 rap sanatçısı hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu

18 Eylül 2019 09:49

Şanışer mahlaslı rapçi Sarp Palaur ile birlikte 18 rap sanatçısının seslendirdiği “Susamam” isimli şarkıda 'Gurbet' bölümü seslendiren rapçi Defkhan, projeden çekildiğini açıkladı. Defkhan, projenin 'siyasi ivme kazanması' sebebiyle çekildiğini söyledi.

Projeden çekildiğini Twitter üzerinden bir mesaj paylaşarak açıklayan Defkhan şunları söyledi: "Selam dostlar, Susamam adlı parçanın kazandığı siyasi ivme sebebi ile parçadan ve projeden ayrıldığımı belirtmek istiyorum. Açıklamayı bu denli geç yapmamın sebebi, olayı şahsi şova çevirmek istemediğim ve size karşı beslediğim derin saygı ve sevgimdendir"

Ayrıldığını açıklaması üzerine tepki alan Defkhan daha sonra bir paylaşım daha yaparak, projede yer alan sanatçıları sevdiğini, siyaset sevmediğini vurguladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: Twitter'ın linci meşhur dediler onu da yemek nasip oldu... Çalıştığım için yeni yeni görüyorum olayı... Freni patlamış AS 900 kamyonu gibi gelmişiniz arkadaşlar. Mevzuyu anlamadan hem de... Ben parçada bulunan arkadaşlarımı seviyorum sadece siyaseti sevmiyorum"

Susamam'daki rapçiler hakkında suç duyurusu 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran bir kişi, ‘Susamam’ parçasında yer alan sözlerden rahatsızlık duyarak, yaklaşık 15 dakika süren parçada yer alan 18 kişi hakkında şikayetçi olmuştu. Savcılığın şikayetin kaydını aldığı ve incelemesini sürdürdüğü öğrenildi.