Magazin

Oyuncu Hülya Şen, beslediği kediler nedeniyle çıkan tartışmada apartman yöneticisinin kendisine tekme attığını iddia etti, şikâyetçi oldu

Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı

27 Haziran 2020 12:26

Oyuncu Hülya Şen, “Kapındaki kediler yüzünden apartman pireleniyor” diyen apartman yöneticisinin darp ve tehdidine maruz kaldığını ileri sürerek şikâyetçi oldu.

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu 52 yaşındaki Hülya Şen'in Beşiktaş'taki evinin kapısı 6 Nisan günü çalındı. Şen'in iddiasına göre; üst kat komşusu ve aynı zamanda apartman yöneticisi olan Yasemin M., kapısının önünde beslediği kedilerin apartmanda koku, pislik ve pire oluşturduğunu söyleyerek kedilere kötü muamele yaptı. Ardından ikili arasında kavga çıktı.

Günaydın'da yer alan habere  göre; Şen, tartışmayı cep telefonuna kaydedince sinirlenen yönetici, Şen'e tekme savurarak darp etmeye çalıştı. Şen, karakola gidip şikâyetçi oldu.

Yönetici Yasemin M. ise, "Hülya Şen'e Koronavirüs'ten bahsettim ve tedbirli olmasını istedim. Bana iftira attığı için ben de ondan şikâyetçiyim" dedi. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.