Yaşam

Netflix'ten 'El Camino' fragmanına ilişkin açıklama: Fragmanlarda hassas olabilecek görüntüler pek çok ülkede değiştirilebilir

"11 Ekim 2019 itibaren herhangi bir kesinti veya değişiklik olmaksızın izlenebilecek"

23 Eylül 2019 17:20

Çevrimiçi yayın platformu Netflix, El Camino filminin fragmanının Türkiye Youtube kanalında sigara görüntülerine yer verilmemesine ilişkin açıklama yaptı. Fragmanlarda hassas olabilecek görüntülerin pek çok ülkede değiştirilebildiği söylenen açıklamada "Üyelerimiz söz konusu içeriği herhangi bir kesinti veya değişiklik olmaksızın izleyebilecek" ifadeleri yer aldı. 

11 Eylül'de erişilebilir hale gelecek El Camino filminin tanıtım fragmanında Netflix'in global Youtube kanalında 28 ile 34. saniyeler arasındaki sigara görüntüsü yer alırken Netflix Türkiye Youtube kanalındaki fragmanda bu görüntü yer almıyordu.

TIKLAYINIZ- Netflix'te RTÜK dönemi sigarayla başladı!

Netflix'in konuya ilişkin açıklaması şöyle: "Tanıtım amaçlı fragmanların hassas olabilecek görüntüler içermesi durumunda, pek çok ülkede ilgili fragmanlar üzerinde ufak değişiklikler gerçekleştirebiliyoruz. Bunun amacı, söz konusu içeriği izlemeyi seçmediği halde ailesiyle birlikte Netflix’e gelecek yapımları gözden geçiren üyelerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak ve onların hassasiyetine saygı göstermek. Ancak bu yalnızca tanıtım amaçlı çalışmalarımızda başvurduğumuz bir yöntem. Üyelerimiz söz konusu içeriği 11 Ekim 2019 itibaren herhangi bir kesinti veya değişiklik olmaksızın izleyebilecek."

El Camino filmi Breaking Bad dizisinin devamını konu ediniyor.