Politika

Muharrem İnce: Muğla'da iktidar ve muhalefetin rant ittifakı var

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, iktidar ve muhalefetin Meclis'te kavga ediyor gibi gözüküp, Muğla'da rant konusunda birleştiklerini söyledi

02 Ağustos 2022 16:46

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Marmaris'te inşaat, Milas'ta Tuzla Sulak Alan, Menteşe'de çimento fabrikası konusunda Muğla'da iktidar ve muhalefetin bir ittifakı var. İktidar ÇED raporu vermiş, muhalefet ruhsatı vermiş. Buradaki ittifak rant ittifakıdır" dedi.

Menteşe ilçesine gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İl Başkanı İbrahim Şimşek, İlçe Başkanı Çayan Heybeli ve partililerle esnaf ziyaretinde bulundu. İnce, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerle objektiflere poz verdi. Partisinin Menteşe İlçe Başkanlığı'nın açılışında konuşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Türkiye'de Cumhur ve Millet ittifakları var. '3'üncü bir ittifak kurulacak mı?' diye soruyorlar. '4'üncü bir ittifak kurulacak mı?' diye sorulması gerekiyor. 3'üncü ittifak, Muğla ittifakı. Marmaris'te inşaat, Milas'ta Tuzla Sulak Alan, Menteşe'de çimento fabrikası konusunda Muğla'da iktidar ve muhalefetin bir ittifakı var. İktidar ÇED raporu vermiş, muhalefet ruhsatı vermiş. Buradaki ittifak rant ittifakıdır. Bu çarkı kıracağız" ifadelerini kullandı.

“Parti olarak buradayız”

Türkiye'de temiz eller operasyonuna ihtiyaç olduğunu söyleyen İnce, sözlerine şöyle devam etti: "Buna 'dur' diyecek kadrolar bizim partimizde var. Bu iktidar ormanlarımızı, sınırlarımızı, yurtlarda çocuklarımızı, onların sınavlarda sorularını, sokaklarda kadınlarımızı koruyamadı. Bunlardan kurtulacağız. Meclis'te kavga ediyor gibi gözüküp, Muğla'da rant konusunda birleşeceksiniz. Sizi deşifre edeceğim. Kapalı kapılar ardında ne dolaplar çevirdiğinizi millete anlatacağım. Sarayla ortaklık yapan kimmiş anlatacağım." (DHA)