Gündem

Millî Gazete yazarı: Numan Kurtulmuş ve Süleyman Soylu’nun eski konuşmalarını ‘parti içi hizipler’ servis ediyor

"Erdoğan’ın gözüne girebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar"

19 Aralık 2019 11:21

Millî Gazete yazarı Zeki Ceyhan, AKP içindeki hesaplaşmaların hızlandığını savundu. Ceyhan, AKP Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun eski videolarını parti içindeki hiziplerin servis ettiğini iddia etti.

Soylu’nun, "Durmak yok yola devam diyorlar. Evet, yolsuzluğa devam! AKP halkı kandırıyor. İktidara geldiklerinden beri yeni anayasa yapacağız diyorlar. Bugüne kadar bunu yapabildiler mi? Bu büyük milletimizle dalga geçmektir. 1980 anayasasının baskıcı gücünden milleti bugüne kadar kurtarmıyorsun sonra da 29 Mart’tan sonra yapacağız diyorsun. Bu iddiaya kargalar bile güler. Bugün AKP’nin iktidarda olması kendi maharetinden değil bizim kabahatimizden. Biz kabahatimizi biliyoruz, AKP’den bu milleti kurtaracağız” konuşmasını anımsattı.

Ceyhan, “Evet, bütün bu konuşmalar durduk yerde yeniden servis edilmiş değil! AKP yönetimine ağırlık koymak isteyen hizipler Erdoğan’ın gözüne girebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Gerçi onlar iç çekişmelerini hesaplaşmaya döndürüyorlar ama bizim açımızdan da oldukça iyi oluyor. Onların hakkındaki kanaatimiz pekişiyor” görüşünü savundu.

Yazının devamı için tıklayın