Spor

Mesut Özil: Şampiyonlar Ligi finalinin Türkiye'de oynanmasından memnunum; burada insanlar futbol aşığı

08 Mayıs 2021 09:15

Fenerbahçe'nin oyun kurucusu Mesut Özil, Şampiyonlar Ligi finalinin Türkiye'de oynanacak olmasından mutluluk duyduğunu belirtti.

Final için yayına açılan İstanbul21 adlı sitede A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Elçisi Hamit Altıntop ile yapılan özel röportajların yanı sıra milli futbolcu Burak Yılmaz ve Fenerbahçeli yıldız Mesut Özil’in final maçıyla ilgili görüşleri yer aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde dünyanın en iyi oyuncularının yer aldığını belirten Özil, “Final ülkemizde oynanacak. Çok mutluyuz. Özellikle de futbol sevgisinin yüksek olduğu İstanbul'da olmasından dolayı çok mutluyum. Türkiye'de insanlar futbol aşığı. Bizler de öyle büyüdük. Nereye gidersen git, hangi takımda oynarsan oyna insanlar büyük bir hevesle seyrediyor. Türkiye’de futbol sevgisi çok yüksek” şeklinde konuştu.

Lille'de forma giyen milli futbolcu Burak Yılmaz, finalin İstanbul'a çok yakıştığı söyleyerek, “Şampiyonlar Ligi, futbolda en önemli organizasyon. İstanbul da dünyanın en güzel şehirlerin başında geliyor. Böyle dev bir organizasyonun finalinin böyle güzel bir şehirde olması yakıştı. Ülkemiz daha önce yaptığı gibi en güzel şekilde ev sahipliğini yapacak. Fair-play ruhu içinde hak edenin kazanacağı bir final diliyorum. Ülkemizi de böyle bir finale ev sahipliği yapacağı için tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.