Spor

Mert Müldür, İtalya'ya transfer oldu

20 Ağustos 2019 22:04

Rapid Wien'de forma giyen ve Beşiktaş ile anılan milli futbolcumuz Mert Müldür, İtalya Serie A ekibi Sassuolo'ya transfer oldu.

Avusturya'nın Rapid Wien takımıyla yükselişe geçen Mert Müldür, yaz transfer döneminde yeni adresini seçti. Douglas transferinden önce Beşiktaş ile anılan milli futbolcu Mert Müldür, İtalya Serie A ekibi Sassuolo'ya transfer oldu.

Merih Demiral'ı Juventus'a satan Sassuolo, bir diğer Türk futbolcu Mert Müldür'ü kadrosuna kattı. Milli futbolcunun transferini resmen açıklayan Sassuolo, yakın zamanda bir imza töreni düzenleneceğini duyurdu. 20 yaşındaki sağ bek oyuncusu, Türkiye A Milli Takımı formasını giydiği 3 maçta 1 gol kaydetti. Beşiktaş'ın da transfer gündeminde yer alan Mert Müldür, yeni sezonda Merih Demiral'ın izinden giderek Sassuolo'da forma giyecek.

Mert Müldür'den Beşiktaş açıklaması

Geçtiğimiz aylarda TRT Spor'a konuşan Mert Müldür, Beşiktaş sorusuna cevap verirken kapıyı açık bırakmıştı. Mert Müldür açıklamasında, "Açıkcası Beşiktaş konusunu hiç düşünmedim. Öyle bir teklif gelirse transferi o zaman düşünürüm" ifadelerini kullanmıştı. Gelinen süreçte Mert Müldür'ün yeni adresi İtalyan ekibi Sassuolo oldu.

Mert Müldür kimdir?

Avusturya'nın Rapid Wien takımında forma giyen 20 yaşındaki sağ bek oyuncusu Mert Müldür'ün adı Beşiktaş ile anılıyor.

1999 doğumlu 20 yaşındaki sağ bek oyuncusu Mert Müldür, 1,80 boyunda. Avusturya'nın Rapid Wien takımında forma giyen Mert Müldür geçtiğimiz sezon 41 karşılaşmada 2,892 dakika süre aldı ve bu süreçte takımı adına 6 gol, 11 asistlik performans sergiledi.