Gündem

Merdan Yanardağ'dan Muharrem İnce'ye yanıt: Seni iftiralarınla baş başa bırakıyorum

11 Ağustos 2022 08:28

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Merdan Yanardağ'ın her ay CHP ve İyi Parti'den para aldığını iddia etti. Yanardağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İktidarı, gerici ve yandaş medyayı bırakıp bağımsız haber kanallarına iftira atma" ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Merdan Yanardağ'ın her ay CHP ve İyi Parti'den para aldığını iddia etti.

İnce, sosyal medya hesabından Yanardağ'ı etiketleyerek yaptığı videolu paylaşımda, "Sende şeref varsa, yemin et bakalım almadığına!" ifadesini kullandı.

TIKLAYIN | Muharrem İnce'den Merdan Yanardağ'a: Her ay CHP ve İyi Parti'den para alıyorsun; sende şeref varsa, yemin et bakalım almadığına!

"Biz ciddi iş yapıyoruz, soytarılık değil"

Yanardağ, İnce'ye verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

"Senin gibi, gündeme girmeye çalışan ve siyasetten tüken iş birini muhatap almam. Hadi başka kapıya. Seni iftiralarınla baş başa bırakıyorum.

Şerefi olan, o seçim gecesi milyonlarca insanı yüzüstü bırakmaz, söz verdiği gibi meydana, milletin karşısına çıkardı.. Sen önce o gecenin hesabını ver. Biz ciddi iş yapıyoruz, soytarılık değil. İktidarı, gerici ve yandaş medyayı bırakıp bağımsız haber kanallarına iftira atma."