Gündem

Memleket Partisi İstanbul İl Başkanlığı: Merdan Yanardağ’ı yarın Tele1 önünde protesto edeceğiz

17 Ağustos 2022 22:30

Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever, yarın Tele1'in kanal binası önünde protesto yapacaklarını duyurdu. Gülsever, "Genel Başkanımız Sn. Muharrem İnce'ye hakaret etmek için saygısızca bir dil kullanan Merdan Yanardağ'ı ve buna olanak sağlayan Tele1 TV'yi kınamak ve protesto etmek için kanalın önünde bir basın açıklaması yapacağız" dedi. 

Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever, şu açıklamayı yaptı: 

"Tele1 TV'nin ekranlarını, Genel Başkanımız Sn.Muharrem İnce'ye hakaret etmek için saygısızca bir dil ve gazetecilik etiği ile asla bağdaşmayacak ifadeler kullanan Merdan Yanardağ'ı ve buna olanak sağlayan Tele1 TV'yi kınamak için İstanbul il başkanlığı olarak, yarın saat 11.00 de kanalın önünde bir basın açıklaması yapacağız."  

Merdan Yanardağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Muharrem İnce'ye yönelik olarak, "Sarayın yeni muhbiri yine kıvırmış. Seçim gecesi neden halkın önüne çıkmadığını yine açıklamamış. Biz nerede olduğunu biliyoruz, halkın karşısına neden çıkamadın, onun hesabını ver. İhanetini örtmek için, yine bana saldırmaya kalkmış. Hadi başka kapıya" ifadelerini kullanmıştı. 

"Merdan sana son kez sesleniyorum"

Muharrem İnce,  Merdan Yanardağ'a şu cevabı vermişti: 

"Merdan sana son kez sesleniyorum. Aç televizyonun ekranını, çağır beni ve o gece yanımda olan CHP yetkililerini. Birlikte konuşalım. Namertlik yapma, arkamdan atıp tutma, çağır mertçe. Bak tarihte adın Mangır Merdan kalacak. Sana da çok yakışacak." 

Yanardağ, yaptığı son paylaşımlarda ise şu ifadeleri kullandı: 

"Uyanık.. "Yanımda milletvekilleri vardı yerim belliydi" demiş. Yerini biz de biliyorduk. Ne yaptığını zaten yanındakiler anlattı. Lüks oteldeydin. Neredeydin derken, halkın karşısına neden çıkmadın, ülkeyi neden yüzüstü bıraktın, onu soruyoruz! Dedik ya; soytarılığın lüzumu yok! 

Sarayın yeni soytarısı, iftira atmayı sürdürmüş. Ucuz ve bitik bir siyasetçiden başka şey de beklenmez. Rejimin muhbiri cinlik yaparak ekrana çıkmaya çalışıyor. Yaptığımız açıklamada bütün iddialarını tek tek çürüttük. CHP ile olan ilişkinin ne olduğunu açıkladık, çuvalladı.
 
 
Sayın muhbir, gelir yaratmak için bazı belediyelere zaman zaman tanıtım ve danışmanlık hizmeti de veriyoruz. Bunu da açıkça söyledik. Tele 1 tam üç kez mali denetimden geçti, biri daha yeni bitti. Üçünden de aklandık. Bir pürüz bulsalardı canımıza okurlardı. Kıvırma, harbi ol..."
 
 

TIKLAYIN: Merdan Yanardağ'dan Muharrem İnce'ye yanıt: Seni iftiralarınla baş başa bırakıyorum