Magazin

Mehmet Ali Erbil’den özel hastane isyanı: Allah kimseyi düşürmesin, hırsızlık

"2 dakika muayene oldum, 1300 TL ödedim"

29 Haziran 2022 14:03

Sırtında çıkan yağ bezesini göstermek için İstanbul'daki bir özel hastaneye giden Mehmet Ali Erbil, 2 dakikalık muayene için 1.300 TL ödemesine tepki gösterdi. Erbil, telefonla bağlandığı canlı yayında, “Allah kimseyi hastaneye düşürmesin, resmen hırsızlık" diyerek isyan etti.

Evinde düşerek rahatsızlanan ve kaçış sendromu hastalığı nedeniyle uzun süre tedavi gören Mehmet Ali Erbil, sağlık problemleriyle uğraşıyor. Dün de Cüneyt Arkın'ın ölüm haberini alan Erbil, sanatçının vefat ettiği hastaneye giderek aileye taziyede bulundu. Hastaneye gittiğinde sırtında çıkan yağ bezesini de gösteren sanatçı, ödediği ücrete isyan etti.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programına telefonla bağlanan Mehmet Ali Erbil, şunları söyledi:

"Dün Cüneyt Arkın'ın ailesine taziyeye gittim. Hastaneye gitmişken de sırtımdaki yağ bezesine benzeyen sivilceyi gösterdim. 2 dakika muayene oldum ve enfeksiyon kaptığını söyledi. Sonra sekreter ödemenin 1300 TL olduğunu söyledi. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin. Kız kardeşim profesör ve randevuları dolu. Kardeşim durumu iyi olmayan köyden gelen hastalarının verdiği bir tavuk karşılığında 20 bin TL'lik ameliyatı yapıyor. Bunlar da 1300 TL'yi alarak sanki zengin olacaklar."

"Hastanede konuştuğum kadının annesinin bacağı kırılmış. Kırılan bacağı alçıya almışlar ve 120 bin TL istemişler. Sağlık Bakanımız dünyada olmayacak reformlar yaptı. Allah beni devlet hastanesine düşürseydi bunların hiçbiri başıma gelmezdi. Özel hastaneler hırsız. Asgari ücret 4 bin TL özele giderek bir sivilcesini gösterse maaşının 4'te 1'i gitti. Biz hastanede sesimizi çıkarmadan parayı ödedik."