Politika

Mansur Yavaş başkanlığında 'Ankara'nın gelecek stratejisi' toplantısı düzenlenecek

Toplantıya her yaş ve meslek grubundaki vatandaşlar katılacak

17 Temmuz 2019 21:10

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Ankara'yı Sen Planla" sloganıyla, stratejik plan çalışmalarını kapsayan bir toplantı düzenleyecek. Katılımcı ve kapsayıcı belediyecilik anlayışına örnek hedeflenen toplantıya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılacak.

Ankara için yeni fikir ve projelere yönelik çalışmalarını hızlandırarak, daha yaşanabilir ve tercih edilen bir kent olma hedefine yönelik olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, "2020-2024 Stratejik Plan Çalışmaları Tanıtım Toplantısı" düzenlenecek.

18 Temmuz Perşembe günü 10.00-12.00 saatleri arasında Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek toplantıya Mansur Yavaş başkanlık edecek.

"Ankara'yı sen planla"

'Şeffaflık, hesap verebilirlik, katılımcı ve kapsayıcı bir yönetim anlayışını' hedefleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, tüm belediyeleri yakından ilgilendiren ve iyi bir yönetimin anahtarı olarak kabul edilen Stratejik Planlama Çalışmaları için hazırlıklara başladı.

"Ankara'yı Sen Planla" sloganıyla harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıya; her yaş ve meslek grubundaki vatandaşlar başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları, meslek odaları, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de yer alacağı Başkent'in önemli aktörleri katılacak.

"Ankara'nın gelecek 5 yılının planlanacağı" Stratejik Plan Çalışmaları Toplantısında, ulaşımdan alt yapıya, kültürel ve sosyal faaliyetlerden kent yaşamına dair birçok ihtiyaç ve beklenti masaya yatırılacak.