Koronavirüs

Koronavirüs tespit edilen ’Çok Gezenti' programının sunucusu Burak Akkul’un sağlık durumuna ilişkin eşinden açıklama

Burak Akkul 5 gündür karantinadaydı

17 Mart 2020 11:48

Yeni tip Koronavirüs tespit edilen Teve2 ekranlarında yayınlanan 'Çok Gezenti' programının sunucusu Burak Akkul'un sağlık durumuna ilişkin eşi Seda Akkul açıklama yaptı. Seda Akkul, "Burak şimdi daha iyi ve iyileşip yanıma döneceğine inancım tam" dedi. 

Twitter hesabından açıklama yapan Seda Akkul, Burak dinleniyor ve ateşi kontrol altında. Öksürük devam ediyor. Yorumların hepsini okuyamadım ancak kısaca cevaplamak isterim ki; Londra’dan İstanbul’a geldik ve hemen evimize en yakın özel hastaneye gidip kontrol yaptırdık. Hastaneden evimize geri gönderildik ve iki gün boyunca kimse ile temas kurmadan izole şekilde evimizde bekledik. Ateş yükselmesi ve artan öksürük ile yine aynı hastaneye başvurduk ve oradan şu an bulunduğu hastaneye gitmemiz gerektiği söylendi." ifadesini kullandı. 

Akkul, " Burak gözlem altına alındı, ben eve dönüp yine kimse ile temas kurmadan  izole şekilde bekledim. Bende semptom yok, Burak’ta yüksek ateş ve öksürük olarak ortaya çıktı semptomlar, şimdi daha iyi ve iyileşip yanıma döneceğine inancım tam. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler" bilgisini paylaştı. 

TIKLAYIN | 'Çok Gezenti' programının sunucusu Burak Akkul: 5 gündür Koronavirüs şüphesiyle karantinadayız, testin sonucunu söylemiyorlar

Ne olmuştu? 

Teve2 ekranlarında yayınlanan 'Çok Gezenti' programının sunucusu Burak Akkul, kişisel Twitter hesabında yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) şüphesiyle 5 gündür karantinada olduğunu ve tedavi gördüğünü açıkladı. Akkul, Koronavirüs testinin sonuçlarının ne olduğunun kendisine ve eşine söylenmediğini belirterek Sağlık Bakanlığı'na çağrı yaptı.