Magazin

Keremcem: Şarkıcılığı oyunculuktan daha çok seviyorum

"Çocukken Şirinler izleyebilmek için piyanoyu bıraktım"

09 Ağustos 2022 23:30

Şarkıcı Keremcem, Armağan Çağlayan'ın 'Dur Bi Dinle' isimli programına konuk oldu. Keremcem, "Şarkıcılığı oyunculuktan daha çok seviyorum. Sette olmayı seviyorum ama müzik yapmanın, şarkı üretmenin, konser yapmanın kıymetini anladım" dedi. 

Armağan Çağlayan'ın "Oyunculuğu mu daha çok seviyorsunuz şarkıcılığı mı?" sorusuna Keremcem, şu yanıtı verdi: 

"Şarkıcılığı daha çok seviyorum. Oyunculuk teklifi çok geliyor; onu da çok seviyorum, müzik kısmını da çok besliyor ama şu son dönemde özellikle piyasaya çıkmayan albümden ve Covid-19'dan sonraki şarkı yapma sürecine tekrar girişimi yaşamadan önce birbirinin eşidi sanıyordum. Sette olmayı seviyorum ama müzik yapmanın, şarkı üretmenin, konser yapmanın kıymetini anladım. 

Sette olmak, beklemek açısından daha zor ama egoyu da frenleyen bir şey. Çünkü binlerce kişiye konser verdikten ve hep bir ağızdan şarkıları söyledikten sonra işini yapmış olarak çıkıp, sahneden inip dizi setine gidip 1 buçuk saat taburenin üstünde setin başlamasını beklemek gerçekten egoyu törpüleyen bir şey."  

Küçükken ayak parmaklarıyla oynadığı için annesinin, 'piyano çalmak istediğini düşünerek piyano kursuna' gönderdiği Keremcem, o yaşlarda Şirinler izlemek için piyanoyu bıraktığını ifade etti.