Spor

Josef de Souza: Yeni bir Beşiktaş var, gerçek yüzümüzü gösteriyoruz

09 Nisan 2022 22:50

Beşiktaş, Alanyaspor'u 4 golle geçti. Brezilyalı yıldız stadyumu dolduran taraftara teşekkür ederken Beşiktaş'ın gerçek yüzünü gösterdiklerini söyledi.

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş sahasında Alanyaspor'u 4-1 yendi. Siyah-Beyazlılar'ın gollerini 2 ve 43'te Batshuayi, 25'te Josef ve 78'de Güven Yalçın kaydetti.

Maçın ardından konuşan Josef de Souza taraftara teşekkür etti. Brezilyalı yıldız, "Ailem çok önemli. Onlar olmadan, hiçbir şeyin anlamı yok. Taraftarlarımıza çok özel teşekkür ederim. Onları maça davet ettim ve hepsi geldi. Pandemiden sonra maddi sıkıntıların olduğu dönemde, fedakarlık yaparak geldiler. Çok teşekkürler." dedi.

Valerien Ismael'le birlikte yeni bir Beşiktaş olduğunu söyleyen Josef, "Yeni bir Beşiktaş var, gerçek yüzümüzü gösteriyoruz. Sezon daha bitmedi. Tüm maçları kazanacağımıza inanıyorum. Ligi olabilecek en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Hocamız geleli çok zaman olmadı. İdman tempomuz değişti. Bazen idmanlardan sonra ölmüş gibi hissediyorum. Sahada sonuç alınca, bu mutluluğa dönüşüyor. Yüksek tempoya alışacağız." ifadelerini kullandı.