Dünya

Jada Pinkett Smith, eşinin Chris Rock'a attığı tokatla ilgili konuştu: Umarım bu iki yetenekli, zeki erkek uzlaşır

Oscar Ödül Töreni'nde sunucu Chris Rock'a tokat atan Will Smith'in Oscar Töreni'ne katılması 10 yıl süreyle yasaklandı

02 Haziran 2022 10:31

Oyuncu Jada Pinkett Smith, eşi Will Smith’in Oscar Ödül Töreni’nde sunucu Chris Rock’a attığı tokatla ilgili ilk kez konuştu. Jada Pinkett Smith, “Umarım bu iki zeki, yetenekli erkeğin iyileşme, yaşananları konuşma ve uzlaşma şansı olur” dedi.

The Guardian’da yer alan habere göre, Facebook’ta canlı yayında konuşan Jada Pinkett Smith, Oscar Ödül Töreni’nde komedyen Chris Rock’ın kendi rahatsızlığıyla ilgili yaptığı şaka sonucu eşi Will Smith’in sahneye atlayarak Rock’a tokat attığı anla ilgili konuştu. 

Pinkett Smith, “Oscar gecesine gelirsek, en büyük umudum bu iki zeki, yetenekli erkeğin iyileşme, yaşananları konuşma ve uzlaşma şansı olur. Dünyanın içinde bulunduğu bu günlerde ikisine de ihtiyacımız var” dedi. 

Ne olmuştu? 

Will Smith, "King Richard" filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olmadan önce, sunuculuk yapan ve Smith’in eşi Jada Pinkett Smith’in görünüşü ile ilgili 1997 yılında Demi Moore’un oynadığı G.I Jane isimli filme gönderme yaparak "Jada, seni seviyorum. G.I. Jane II’nin gelmesini dört gözle bekliyorum" diyen Chris Rock’a tokat attı.

Will Smith'in Oscar törenleri ve Akademi tarafından düzenlenen etkinliklere katılması 10 yıl süreyle yasaklandı.